fb Řecké seno Pískavice semeno - Bylík.cz - prodej bylin, bylinek a koření

Řecké seno semeno Pískavice

Kód zboží 01290
Latinský názevSemen foeni-graeci

Potřebujete s něčím poradit?

+420 773 318 559
(po-pá 8:00-19:00, so 9:00-14:00)

Doprava od 49 Kč, od 499 Kč zdarma Kdy zboží dostanu?

100g
36
150g
42
200g
56
250g
62
300g
68
400g
75
500g
94
750g
141
1000g
171
zobrazit další varianty zboží
Dostupnost: skladem > 1 kg

Podobné zboží jako Řecké seno

Řecké seno
Řecké seno
semeno
Příprava: Jednu mletou lžičku zalít 1/4 l studené vody, 3 hod. macerovat, přivést k varu, ihned scedit. Užívá se vlažné 2-3x denně.
Balení Řecké seno

Vše o Řeckém senu

Popis

Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení o bylinách. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin nebo herbáře.

Lidové názvy Řeckého sena

Tato bylina je známa také pod názvy fenegrek, fenugrek, jetel kozího rohu, kozí roh, kozí růžek, kozorožcové semeno, kozorožcové seno, pískavice obecná, pižravice, řecké semeno, řecké seno, semeno kozího rohu, semeno kozího růžku, semeno pižravice, semeno trávy Boží, seněnka, senovka, sesenka, tráva Boží, vředová bylina nebo vředová zelina.

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101

Příprava Řeckého sena

Pískavici lze připravit několika způsoby. Na nálev použijeme jednu lžičku mletého semene na 1/4 l vroucí vody. Pijeme 2-3 x denně. Při nechutenství je možno užívat 3x denně před jídlem 1/2 zarovnané kávové lžičky mletých semen s dostatečným množstvím tekutiny. Pro přípravu macerátu na podporu odkašlávání se používá 1 lžička roztlučených semen, nechají se macerovat 3 hodiny ve studené vodě, poté se přivede k varu, odstaví a scedí. užívá se 2-3x denně.

Co vás zajímá o Řeckém senu

Zeptejte se Bylíka!

Zajímá vás něco a nenašli jste odpověd? Napiště nám, rádi vám odpovíme.