Banán v medu sušené plátky
Banány jsou přirozeným zdrojem vlákniny a některých vitamínů a minerálů. Díky mizivému obsahu tuku jsou snadno stravitelné a vzhledem k vysokému množství sacharidů rychle poskytnou chybějící energii. ... více o Banánu v medu
Kód zboží | 00240 |
---|
Doprava od 49 Kč, od 499 Kč zdarma Kdy zboží dostanu?
Podobné zboží jako Banán v medu
Vše o Banánu v medu
Popis
Banány jsou přirozeným zdrojem vlákniny a některých vitamínů a minerálů. Díky mizivému obsahu tuku jsou snadno stravitelné a vzhledem k vysokému množství sacharidů rychle poskytnou chybějící energii. Banány obsahují významné množství draslíku, hořčík, vápník, menší množství železa, fosforu a zinku. Z vitamínů zejména vitamíny skupiny B, provitamín A, malé množství vitamínu C a tryptofan, což je aminokyselina přeměňující se na serotonin. Zvýšené hladiny serotoninu jsou spojeny s pocity štěstí a relaxace. Vitamíny řady B působí blahodárně na nervou soustavu. Banán obsahuje tři přírodní cukry - cukrózu, fruktózu a glukózu kombinovanou s vlákninou, dodá okamžitou dávku energie.
Vitamín B 6 reguluje hladinu krevního cukru, která ovlivňuje náladu. Banány jsou vhodné při chudokrevnosti, železo podporuje tvorbu červených krvinek, draslík pomáhá snižovat krevní tlak a tím předcházet infarktu a mrtvici. Na draslík bohaté ovoce pomáhá učit se a zvyšovat a udržet pozornost. Díky vysokému obsahu vlákniny pomáhají banány obnovit normální funkce střev. Banány odstraňují pálení žáhy, působí jako přírodní antacida. Banány jsou užívány jako dietní potravina při zažívacích potížích a žaludečních vředech, redukují nadměrnou žaludeční kyselost a dráždění sliznice žaludku.
Účinné látky
Draslík, hořčík, vápník, menší množství železa, fosfor, zinek, vitamíny skupiny B, provitamín A, malé množství vitamínu C a tryptofan
Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky
Příprava Banánu v medu
Sušené ovoce je zdravější alternativou mlsání, když máme chut na sladké a rychlým zdrojem energie. Sušené plody lze konzumovat přímo nebo přidat do ovocných a ořechových směsí, dále k přípravě dezertů a jiných sladkostí.
Dávejte si pozor!
Banánové plátky s medem a rostlinným olejem. Bez obsahu alergenů.