fb Borůvky mrazem sušené plody - Bylík.cz - prodej bylinek

Borůvky mrazem sušené plody

Mrazem sušené borůvky jsou 100% přírodní ovoce, které je vysušeno mrazem-lyofilizováno. Díky tomuto zpracování si ovoce zachovává maximum vitálních látek. Z mrazem sušených borůvek lze připravit ... více o borůvkách sušených mrazem

Kód zboží
Latinský názevMyrtilli fructus

Potřebujete s něčím poradit?

+420 773 318 559
(po-pá 8:00-19:00, so 9:00-14:00)

Doprava za 39 Kč, od 499 Kč zdarma Kdy zboží dostanu?

30g
90
50g
150
100g
298
150g
431
200g
575
250g
719
300g
859
400g
1 128
zobrazit další varianty zboží
Dostupnost: skladem < 500 g
BEZ CUKRU!
SUŠENÉ MRAZEM!
Borůvky

Vše o borůvkách sušených mrazem

Popis

Mrazem sušené borůvky jsou 100% přírodní ovoce, které je vysušeno mrazem-lyofilizováno. Díky tomuto zpracování si ovoce zachovává maximum vitálních látek. Z mrazem sušených borůvek lze připravit lahodný koktejl, nápoj či džus, pouze přidáním vody, mléka nebo smetany. Borůvky skrývají vysoké množství vitamínu C, který působí jako prevence i lék při nachlazení, chřipce a infekčních onemocněních.

Borůvky obsahují množství významných přírodních antioxidantů a anthocyanosidů, zlepšují krevní oběh, posilují cévy a prokrvení končetin, chrání sliznice a všeobecně přispívají k rychlejší regeneraci. Sušené plody borůvek obsahují třísloviny, které působí svíravě a staví. Používáme je při průjmu a při zánětu dutiny ústní a hrtanu. Zlepšují také ostrost vidění. Spolu s plody rakytníku řešetlákového patří borůvky mezi nejcenější superpotraviny rostoucí na našem území. Borůvky mají vysoký obsah antioxidantů, flavonoidů, betakaroteny, vitaminy A, B, C, rasveratrol, draslík, hořčík, měď, zelezo, zinek, chrom, mangan.

Použití borůvek mrazem sušených

Sušené borůvky jsou vynikajícím prostředkem proti průjmům, obzvláště šetrné a vhodné jsou pro děti. Mají pozitivní vliv na celý imunitní systém. Borůvky působí antibakteriálně proti Escherichia coli a stafylokokům, zpevňují cévní stěny a regenerují oční sítnici.

Příprava borůvek mrazem sušených

Lžičku nebo 3g prášku rozmíchejte v malém množství tekutiny na hustou pastu, poté dořeďte tekutinou na požadované množství nápoje, aniž by vznikaly hrudky. Z borůvkového prášku lze připravit lahodný koktejl, nápoj či džus, pouze přidáním vody, mléka nebo smetany.

Zajímavé odkazy

Co vás zajímá o borůvkách sušených mrazem

Zeptejte se Bylíka!

Zajímá vás něco a nenašli jste odpověd? Napiště nám, rádi vám odpovíme.